Amiért érdemes minket választani!

A Tepyart Airbrush Kft 2013 telén alakult, eddigi profiljaink közé tatoznak – ami miatt már sokan megismertek minket – a járművek restaurálása, dekorációs festés és az autópolírozás.

2012 őszén egy újabb tevékenységgel bővültek szolgáltatásaink, mely a bőrből készült tárgyakra, ülőgarnitúrákra és gépjármű belsőkre vonatkozik. Tudjuk vállalni mindezek festését, felújítását vagy éppen tisztításukat és ápolásukat. Ez a munka a németországi Lederzentrum termékeivel történik, amely cég 32 autómárka hivatalos beszállítója.

Magával ezzel a technológiával és háttérrel tudjuk javítani a gépjárművekben illetve a bútorokon található sérüléseket. Itt a legjellemzőbb hibák, amiket példaként fel tudunk hozni, azok a kopások, szakadások vagy akár a használat miatt bekövetkező repedések. Fel tudjuk frissíteni az idő vas foga által jelentkező természetes bőrkikeményedéseket, a nem kívánt véletlenekből származó égés nyomokat is. Így kedvenc használati tárgyaiknál újra el tudunk érni egy kellemes újszerű állapotot.Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bátran,
és közösen találunk megoldást a problémájukra!

Találkozzon velünk!
8600 Siófok, Bajcsi-Zsilinszky u. 204.
Hívjon minket!
06 20 439 4860
Írjon nekünk!
borfestes@tepyart.hu
Kövessen minket!
www.facebook.com/Tepyart

Partnereink: