Ingyenes szaktanácsadás

Ha valamilyen kérdésük merülne fel kedvenc bútorukon vagy autójukban található hibákkal kapcsolatban keressenek meg minket bátran, segítünk. Jobb néha kérdezni valamit amiben bizonytalanok vagyunk mint nekiállni és nagyobb hibákat okozni!


Bőr bútorok javítása, festése

Manapság sok háztartásban találhatóak bőr ülőgarnitúrák, amik az évek során a használat miatt elveszítették régi pompájukat és küllemüket, esetlegesen elkezdett rajtuk kikopni a gyári bőrfesték a kedvenc használati helyeinken, vagy csak egy szerencsétlen véletlen folytán szakadás, tollnyom keletkezett rajtuk. Ezekre a bőr hibákra sérülésekre tudunk megoldást nyújtani gyári technológiával. Így sok esetben el lehet kerülni a nem kívánt bőrcserét, vagy ha mégis szükséges akkor meg tudjuk úgy oldani, hogy ezt ne vegye észre senki a pótolt bőr, garnitúrához való festésével. Ezzel a szolgáltatással újra a régi fényében tündökölhet kopott, sérült bútora.


Bőr belsős járművek javítása, festése

Autóink a legkedveltebb és legtöbbet használt eszközeink, segítségeink, olykor családtagjaink a hétköznapok folyamán. Az igénybevétel és a használat miatt kopások, bőr repedezések, a szerencsétlen véletlen miatt karcolások vagy szakadások keletkeznek a bőrön és egyéb nem kívánt hibák amik rontják járművünk belsejének az összképét. Ezekre is megoldást tudunk biztosítani az általunk használt németországi Lederzentrum termékeivel. Ezeket a hibákat az esetek többségében ki tudjuk javítani a sérült bőrfelület cseréje nélkül is, viszont ha bőr cserére kerülne sor arra is van megoldás hiszen struktúrában egyező bőrrel van a felület pótolva és hozzá festve az autó gyári színével. Ez a javítási folyamat nem roncsolja, nem károsítja a bőrt ez a gyári technológia amit világszerte használnak és elismernek. Tudunk segíteni a veterán járművek tulajdonosain is persze, a jármű belsők javításában, állapotmegőrzésében!


Bőr dekorációs festés

A bőrre való dekorációs festés egy lehetőség arra, hogy hétköznapi használati tárgyainkat egyedivé tehessük, ránk jellemző stílusúra varázsolhassuk őket. Ez a lehetőség vonatkozhat mindenkire aki szereti az egyedi dolgokat, éttermekre, bárokra szállodákra, szórakozóhelyekre, hogy rájuk jellemző stílusjegyeket vehessenek fel bútoraik.


Bőr bútor és járművek tisztítása és ápolása

Nagyon fontos dolog a bőr ülőgarnitúrák és járműbelsők szakszerű tisztítása és ápolása a rá való és ajánlott anyagokkal. Ha erre odafigyelünk évekkel meg tudjuk hosszabbítani életüket, élettartamukat. Késleltethetjük a nem kívánt bőrhibák kialakulását mint például a bőr megkeményedése, kirepedezése és a kopások. Szenteljünk figyelmet a megelőzésre is ne csak akkor vegyük észre ha már baj van! Az általunk használt és forgalmazott bőr tisztító és bőr ápoló szerek egyben takarítják és utána védik kímélik a bőrt. Nem tömítik el a bőr pólusait, nem szárítják a felületét és anyagát, nem roncsolják a szerkezetét melyek vonzanák magukkal a nem kívánt sérüléseket is. Ne feledjünk el egy fontos dolgot ami egyaránt vonatkozik az ülőgarnitúráinkra és járműveinkre is a bennük található bőr élő anyag még így is ami lélegzik, reagál a hőmérsékletre és nedvességre. Segítsünk neki abban, hogy a megfelelő anyagokkal küllemét és pompáját sokáig megőrizhesse!

Találkozzon velünk!
8600 Siófok, Bajcsi-Zsilinszky u. 204.
Hívjon minket!
06 20 439 4860
Írjon nekünk!
borfestes@tepyart.hu
Kövessen minket!
www.facebook.com/Tepyart

Partnereink: